Onderhoud

Preventief
onderhoud

Preventief Onderhoud

Preventief onderhoud door sprayen tegen mossen en algen

Ter bestrijding van aangroei van algen en mossen kunt u vanaf ongeveer het tweede jaar uw dak periodiek laten bespuiten met een (biologisch afbreekbaar!) bestrijdingsmiddel. Dit middel doodt bestaande mossen en algen en voorkomt nieuwe aangroei. Is uw dak al te sterk begroeid, dan kunnen wij het diepgaander reinigen en de aangroei handmatig verwijderen.

Renovatie
Rieten Dak

Renovatie rieten dak

Renovatie van uw rieten dak: verstoppen en overbinden

Bij wat oudere daken is de slijtage soms te ver gevorderd. Alleen schoonmaken is dan niet meer voldoende. Een renovatie biedt uitkomst. We voegen dan bijvoorbeeld tussen het bestaande riet nieuw riet toe om de dikte van uw dak weer op niveau te brengen. Dit geeft in eerste instantie een soort 'moiré-effect' vanwege het kleurverschil, maar na verloop van tijd wordt de kleur vanzelf weer egaal. Een andere manier van renovatie is 'overbinden': het vervangen van de oorspronkelijk voor de bevestiging van het riet gebruikte wilgentenen met ijzeren draden. Natuurlijk kunnen we bij een renovatie ook verstoppen en overbinden combineren. Uw dak kan er weer jaren tegen.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van optimaal onderhoud tegen een vaste prijs.

Periodiek onderhoud is dé manier om uw rieten dak in topconditie te houden. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van optimaal onderhoud tegen een vaste prijs. U hebt als het ware een abonnement op onderhoud. We komen minimaal één keer per jaar op afspraak bij u langs voor een inspectie, een preventieve behandeling en/of een onderhoudsbeurt.

Offerte
Aanvragen?

Voor renovatie van uw rieten dak of onderhoud aan uw rieten dakbedekking kunt u contact met ons opnemen.

Over Ons

Al sinds vele jaren werkt Doede ter Veld in zijn eigen bedrijf Rietdekkersbedrijf Ter Veld. Met ruim 30 jaar ervaring en kenmerken als vakmanschap, kwaliteit en een goede service heeft ons bedrijf een prima reputatie opgebouwd in de regio Assen - Groningen in de dorpen Haren, Zuidlaren, Tynaarlo, Donderen, Yde, Vries en omringende dorpen.

Contact

Rietdekkersbedrijf ter Veld
Noorderes 2
9497 PW Donderen
Nederland

+31592544494
[email protected]

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden